Principală  —  Ştiri  —  Diverse   —   Mesaj anti-război la Tiraspol. Sheriff…

Mesaj anti-război la Tiraspol. Sheriff Tiraspol și Milsami Orhei au afișat un banner: „Opriți războiul”

Foto: FC Sheriff

Meciul din 13 martie dintre campioana R. Moldova la fotbal Sheriff Tiraspol și Milsami Orhei, jucat la Tiraspol, a început cu un mesaj anti-război. Fotbaliștii celor două echipe au afișat un banner pe care scria „Opriți războiul!”.

Foto: FC Sheriff

Meciul dintre Sheriff Tiraspol și Milsami Orhei s-a încheiat cu scorul de 0-1. Echipa Milsami Orhei a reușit să se impună la final cu scorul de 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Sergiu Istrati.

Sunt 19 zile de când armata lui Putin a început invazia în Ucraina. Eforturile diplomatice de a pune capăt războiului din Ucraina se intensifică. Negociatorii ucraineni şi ruşi urmează să discute din nou, după ce ambele părţi au citat progrese în cursul weekend-ului. Oficiali americani discută cu omologii europeni şi chinezi în privinţa evenimentelor recente din Ucraina. Violenţele se amplifică, rachetele ruseşti au lovit duminică o bază ucraineană din apropierea graniţei cu Polonia.

Duminică, 27 februarie, Vladimir Putin a anunțat că își pune forțele nucleare în stare de alertă, iar într-o decizie fără precedent, Uniunea Europeană a decis să trimită arme Ucrainei. Pe de altă parte, Rusia a recunoscut, pentru prima dată de la debutul invaziei, că a înregistrat pierderi în Ucraina.

Publicitate

Detalii aici: LIVE TEXT/ A 19-a zi de război în Ucraina

Publicitate
Publicitate

Condiții de preluare a conținutului

Preluarea textelor de pe pagina www.zdg.md se realizează în limita maximă de 1000 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web, ÎN LEAD, trebuie indicat și linkul direct către articolul preluat, iar în text, minim încă un hyperlink la sursa primară. Instituțiile de presă care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar edițiile tipărite vor indica sursa și autorul informației. Materialele de pe www.zdg.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova. Preluarea integrală a materialelor ZdG se poate realiza doar în condițiile unui acord prealabil cu redacția.